Głosowanie na najlepszy plakat – „Być jak autystyczny hipster”

Zapraszamy do głosowania na plakaty, które zostały przygotowane przez szkoły ponadgimnazjalne w akcji edukacyjno-społecznej pod nazwą BYĆ JAK AUTYSTYCZNY HIPSTER. Na Państwa głosy czekamy do 22. września 2017 r.

Kliknij na link lub skopiuj i wklej w dowolną wyszukiwarkę. Obejrzyj plakaty, wybierz najlepszy przez kliknięcie w polu od 1-6. Następnie kliknij next (następnie) i potem prześlij swoją odpowiedź (submit)

powstały w ramach wspólnej akacji realizowanej przez Fundację Pro Liberis et Arte (Arkadiusz Gut i Lidia Gut); Stowarzyszenie Wyjątkowe Serce w Olsztynie, Zespół Placówek Edukacyjnych (Agnieszka Jabłońska); Centrum Diagnostyki, Leczenia i Terapii Autyzmu w Wojewódzkim Specjalistycznym Szpitalu Dziecięcym w Olsztynie (Małgorzata Moszyńska); Black Pearl Communication (Małgorzata Szwarc); Fundacja Rozwoju Michelin; Koło Naukowe Studentów Kognitywistyki KUL [www.kognitywistyka.kul.pl].

Więcej o akcji czytaj na facebooku fundacji:  https://www.facebook.com/fundacjaproliberisetarte/

Dziękujemy!